Skip to main content
Logo Maxfitness

Pentru achiziționarea abonamentului contacați-ne la numărul:

060 400 700

Sau lăsați datele de contact și revenim cu un apel

Intoduceți numărul de telefon din 8 cifre fără 0

Solar

Serivicii

Solar

Procedura de bronzare la solar este destul de populară în zilele noastre. Nu este foarte scumpă, dar rezultatul este frumos. Există două tipuri de solar - orizontal și vertical. Care este mai bun se decide pur individual. Bronzul este la fel în ambele cazuri. Înainte de a merge la un solar în orice salon de înfrumusețare, acordați o atenție deosebită personalului, la curățarea solarului după fiecare client, dacă există un sistem de răcire și lămpi speciale pentru față, dacă vi se oferă ochelari speciali și o bonetă de protecție.

Solar

Dacă v-a jenat sau v-a alarmat ceva, este mai bine să vă abțineți de la procedură. Deci, pentru a obține bronzul perfect, trebuie să urmați niște reguli.

 • Cu câteva ore înainte de a merge la solar, trebuie să faceți un duș cu săpun (puteți face un peeling sporit al corpului).
 • Cel mai bine ar fi să nu folosiți în această zi parfum, deodorante, uleiuri (pot provoca iritații).
 • Puteți utiliza numai cosmetice pentru solar (cremă, ulei, loțiune) și aplicați întotdeauna balsam de buze.
 • Pe cap este necesar să vă puneți o bonetă specială (astfel încât părul să nu-și piardă din umiditate), iar la ochii puneți-vă ochelarii.
 • Nu trebuie să vă bronzați complet goale, sfârcuri trebuie să fie acoperite (există autocolante speciale pentru sfârcuri și alunițe).
 • Ar trebui să consultați un specialist, să aflați dacă puteți vizita solarul și cât timp (în funcție de culoarea pielii).
 • După procedură, în niciun caz nu ar trebui să faceți duș cu scrub și burete.
 • După ce v-ați bronzat, este necesar să folosiți o cremă sau o loțiune hidratantă (de preferat pentru pielea sensibilă).
 • Nu abuzați de aceste proceduri, va fi suficient să mergeți de 4-5 ori, dar nu mai des decât peste o zi.
 • Dacă aveți tatuaje, atunci înainte de a intra în cabină, trebuie să le lubrifiați cu un produs cu protecție la razele ultraviolete.
 • Înainte de a intra în cabină, trebuie să îndepărtați toate bijuteriile, să spălați machiajul de pe față.
 • Produsele pentru creșterea nivelului de bronz trebuie aplicate într-un strat subțire și uniform.

Cât timp vă puteți bronza?

Fiecare persoană decide cât vrea să se bronzeze. Depinde de tipul și culoarea pielii, caracteristicile corpului. Dacă pielea are o nuanță întunecată, nu există pistrui, ochii și părul sunt, de asemenea, de culoare închisă, sunt suficiente 20-30 de minute. Acești oameni se bronzează foarte bine, fără a-și arde pielea. Dacă pielea este deschisă, părul șaten și ochii gri sau maro este recomandat să mergi la solar 15 minute în prima zi, iar la următoarea ședință să mărești durata până la 25 de minute.
În cazul în care pielea este deschisă, ai pistrui, ochii și părul au nuanțe deschise, te poți bronza nu mai mult de 15 minute.

Vor fi suficiente câteva proceduri pe săptămână. Persoanelor cu piele foarte deschisă la culoare, cu o mulțime de pistrui și păr roșcat, nu le este recomandat să meargă la solar. Acest tip de piele va primi doar arsuri, roșeață și nu se va bronza.