Servicii

Max Fitness prestează un spectru complet de servicii pentru ca să obţineţi rezultatele scontate în cel mai scurt timp.  

SALĂ DE FITNESS

Sala de fitness la Max Fitness este divizată în cinci zone.  
Prima este zona cardio. La noi în zona cardio veţi găsi nu doar benzi de alergat, dar şi aparate multifuncţionale eliptice, bike-uri şi o bicicletă pentru braţe mai rar întâlnită în Chişinău. Cum se alege aparatul cardio? Dacă doriţi să vă încălziţi cum se cuvine înainte de antrenament, optaţi pentru un aparat multifuncţional, care prelucrează toate grupurile musculare - banda de alergat sau bicicleta eliptică. Înainte de antrenamentul pentru partea inferioară a corpului optaţi pentru bicicletă, iar înainte de antrenamentul orientat pentru partea superioară a corpului - bicicleta pentru braţe.
A doua este zona aparatelor multifuncţionale, unde am amplasat cele mai solicitate aparate, de exemplu, presa pentru picioare şi crossoverul, precum şi aparatele multifuncţionale cu destinaţie mai specifică.  
A treia este zona greutăţilor libere cu haltere şi gantere. La Max Fitness veţi găsi mai multe rânduri de gantere şi seturi de greutăţi pentru ca să nu pierdeţi nici un minut din timpul destinat antrenamentului aşteptând când vor fi disponibile greutăţile necesare.
A patra este zona Kinesis, destinată pentru recuperarea persoanelor după traumatisme, precum şi pentru clienţii care suferă de boli ale aparatului locomotor. 
A cincea este zona antrenamentelor funcţionale. Aici veţi găsi o staţie multifuncţională, de care sunt ataşate funii şi numeroase accesorii pentru un antrenament funcţional.

Eşti începător? Atunci pentru început îţi recomandăm 10 antrenamente personale, pentru a alcătui corect programul de antrenamente şi a însuşi tehnica de efectuare a exerciţiilor.

SALA ANTRENAMENTELOR ÎN GRUP 

La Max Fitness sunt trei săli pentru antrenamente de grup – două săli multifuncționale pentru antrenament în grup, precum și o sală Kinesis, unde au loc antrenamente de grup pentru recuperare după traumatisme, precum și pentru tratamentul și prevenirea bolilor aparatului locomotor.  

În program sunt incluse cinci tipuri de antrenamente în grup: de forţă, cardio, mixte, de dans şi din seria Body&Mind. Clienții Max Fitness pot frecventa gratuit toate antrenamentele de grup, dar unele sunt accesibile doar cu înscriere preliminară.

Graficul este alcătuit în aşa fel, încât să existe posibilitatea de a combina antrenamentele - cele din seria Body&Mind au loc în orele matinale sau după celelalte antrenamente, iar antrenamentele de dans au loc în zilele de odihnă etc. 

SAUNĂ

În vestiarele pentru bărbați și femei avem o saună cu infraroșu. Diferenţa principală între sauna cu infraroşu şi celelalte tipuri de saună este temperatura. Sauna cu infraroşu se încălzeşte până la 50 de grade Celsius, dar asta nu o face mai puţin eficientă. Clienții Max Fitness au acces la saună la orice oră de lucru a clubului de fitness.

SOLAR

În vestiar avem un solar. Clienții Max Fitness au acces la el la orice oră de lucru a clubului, dar acesta este unul din puţinele servicii cu plată oferite de clubul nostru. În plus: noi monitorizăm calitatea lămpilor din solar astfel să puteți fi siguri de siguranța lor. 

FITNESS CAFE

Apă potabilă, nutriție sportivă, sucuri fresh, gustări ușoare și, desigur, cafea energizantă – pe toate acestea le veți găsi în meniul fitness cafenelei noastre. Apropo, vă recomandăm să beţi cafea înainte de antrenament, iar după el consumaţi apă potabilă și nutriție sportivă pentru  recuperare.

MASAJ 

Masaj anticelulitic, general, sportiv - la Max Fitness veţi găti toate tipurile de masaj, care vă vor apropia de obiectivul antrenamentelor. O dată la jumătate de an vă recomandăm un curs de masaj general, indiferent de scopul antrenamentelor. Masajul anticelulitic se recomandă pentru slăbit. Masajul sportiv va relaxa mușchii după antrenamente de forță cu intensitate sporită. Masajele nu sunt incluse în abonament, ci este un serviciu prestat contra plată.

Max Fitness prestează toată gama de servicii necesare pentru a atinge obiectivul antrenamentelor. Scopul este de a pierde în greutate? Atunci frecventaţi antrenamentele cardio de grup sau alergaţi de sine stătător pe banda din sala de fitness. Completaţi antrenamentele cu un masaj anticelulitic şi consumaţi o băutură sigură pentru arderea grăsimilor la fitness cafe. Doriţi să creşteţi masa musculară? Atunci frecventaţi antrenamentele de forţă şi nu uitaţi de masajul sportiv. La fitness cafe veţi găsi cocktailuri de proteine, care vă vor ajuta să vă recuperați după antrenamentele intensive. Dar cea mai importantă este regularitatea.