Un club de fitness din Chișinău și-a sărbătorit cu fast aniversarea (FOTO)

Clubul Max Fitness și-a sărbătorit ziua de naștere! Administrația clubului, cei mai fideli clienți și toți pasionații de sport au marcat 7 ani de activitate la o petrecere de zile mari.

«FRUITS PARTY» - FRUCTELE NE FAC MAI PUTERNICI! De acest slogan au ținut cont participanții la eveniment. Toate concursurile și competițiile sportve au avut legătură cu fructele. Și premiile au fost pe măsură - cocktailuri de fructe proaspete și sănătoase!

Cei mai activi membri ai clubului și câștigătorii competițiilor au fost premiați și cu alte cadouri interesante, inclusiv antrenamentul de trei luni "Body evolution"!

Oaspeții petrecerii s-au bucurat de ”capodopere dulci” oferite de compania Colibri și băuturi răcoritoare absolut delicoase!

Deja a devenit o tradiție pentru MaxFitness să organizez astfel de evenimente. Motivația și încurajarea clienților săi reprezintă o parte esențială a succesului și popularității clubului MaxFitness!

Amintim că, recent, MaxFintess a fost recunoscut drept cel mai popular club de fitness din Chișinău!

Echipa MaxFitness știe bine ce înseamnă un stil de viață sănătos! Antrenorii de aici te vor ajuta să obții forme de invidiat și o stare fizică de nota 10.