Antrenamente TRX în clubul MAXFITNESS!

TRX (Total Resistence eXercise) este un sistem de exerciții bazate pe suspensie, care lucrează la întărirea anduranței, a agilității și a rezistenței corporale prin folosirea unui kit care te menține suspendat. 

TRX (Total Resistence eXercise) este un sistem de exerciții bazate pe suspensie, care lucrează la întărirea anduranței, a agilității și a rezistenței corporale prin folosirea unui kit care te menține suspendat. Dacă visezi la un abdomen cu pătrățele, atunci TRX este antrenamentul potrivit pentru tine, deoarece te va ajuta să îți întărești mușchii mediani, oferindu-ți, în același timp, și forță. 

Deși antrenamentele TRX sunt celebre pentru cât de repede construiesc abdomenul striat, ele nu se limitează doar la musculatura mediană. Ai kilograme în plus? TRX te poate ajuta. Este la fel de eficient pentru pierdere în greutate, dezvoltarea forței musculare și, desigur, rezistență. Și nici nu te stoarce de energie din primele 5 minute. Utilizarea propriei greutăți pentru a face diferite exerciții ajută la exersarea întregii zone superioare a corpului.

Spre deosebire de majoritatea tipurilor de antrenamente, în care fiecare echipament este, de obicei, destinat unui singur tip de exercițiu, antrenamentele TRX sunt mult mai versatile. Deoarece lucrezi cu greutatea propriului corp,  vei putea efectua până la 300 de mișcări într-un singur antrenament, folosind același echipament într-o varietate de moduri.

Pentru că antrenamentele TRX implică întregul corp, ele sunt și o modalitate excelentă de a-ți pune inima și sângele în mișcare. Adaugă niște funii pentru un antrenament, ca să lucrezi și partea superioară a brațelor, și poți fi sigur că inclusiv unul ca Sylvester Stallone o să crape de invidie.

Prin schimbarea ritmului, pe măsură ce capeți experiență, nu numai că forța ta musculară va crește, dar vei dezvolta și mult mai multă rezistență, reușind să lucrezi minute în șir, fără să mai ai nevoie de pauză.

Încercă antrenamentele TRX și TU în clubul MAXFITNESS!