Skip to main content
Logo Maxfitness

Pentru achiziționarea abonamentului contacați-ne la numărul:

060 400 700

Sau lăsați datele de contact și revenim cu un apel

Intoduceți numărul de telefon din 8 cifre fără 0

Antrenamente în sala de forţă pentru femei

Занятия в тренажёрном зале для женщин Max Fitness Chisinau
Antrenamente în sala de forţă pentru femei

Fitness programul pentru femei la Maxfitness este elaborat în baza datelor, obţinute după testarea la analizatorul japonez al compoziţiei corpului "Tanita", după luarea măsurărilor şi anchetarea clientului. Desfăşoară testarea fitness un antrenor, iar aceasta este inclusă în costul abonamentului.

Primul antrenament la fel este inclus în costul abonamentului, după acesta un personal trainer te va ajuta să alcătuieşti un fitness program pentru femei eficient. Dar noi recomandăm cel puţin 10 antrenamente cu antrenor personal, care desfăşoară cu regularitate antrenamente fitness pentru femei - el va adapta programul ţinând cont de specificul organismului tău şi te va ajuta să-ţi atingi mai rapid scopurile.

De exemplu, programul de slăbire pentru femei va include exerciţii cu greutăţi şi mult cardio. Antrenamentele fitness pentru femei, care tind să-şi crească masa musculară, presupun mai puţin cardio şi alt complex de exerciţii. 

Sunt multe subtilităţi, de aceea, dacă nu eşti gata să te antrenezi cu un personal trainer de 3 ori pe săptămână, atunci antrenează-te cu el o dată pe săptămână, iar de două ori antrenează-te de sine stătător, atunci 10 antrenamente vor fi suficiente pentru 2,5 luni.

 

 

ÎNCĂ NU SUNTEȚI SIGURI CE SĂ ALEGEȚI?

Sunați-ne și vă vom ajuta să alegeți cel mai potrivit abonament pentru necesitățile dvs.!

060 400 700

 

 

13 noiembrie
Sună