Antrenamente în sala de fitness pentru slăbit

Antrenamente în sala de fitness pentru slăbit. Alcătuirea programului eficient pentru slăbit la Maxfitness după testarea fitness cu garanţia rezultatului.
 

Slăbitul este unul din cele mai frecvente scopuri ale antrenamentelor, pe care şi le trasează clienţii cluburilor de fitness. Dar antrenamentele în sală pentru slăbire contribuie nu doar la pierderea în greutate, dar şi la normalizarea funcţiei sistemelor cardiovascular, endocrin şi respirator, fortifică ligamentele şi articulaţiile, stabilizează sistemul nervos.

La Maxfitness antrenamentele în sală pentru slăbit încep cu o anchetă, cu luarea măsurărilor şi cu testarea la analizatorul japonez al compoziţiei corpului "Tanita". Acesta va indica raportul dintre greutatea oaselor, muşchilor, grăsimii şi apei, va calcula necesitatea zilnică în calorii şi va afişa alte informaţii, fără de care nu poate fi alcătuit un program de slăbit eficient. Desfăşoară testarea fitness un antrenor, iar aceasta este inclusă în costul abonamentului.

Programul de slăbit fără dieta include nu doar antrenamente speciale, dar şi o raţie alimentară specială, de aceea se recomandă cel puţin 10 antrenamente cu un personal trainer, care te va ajuta să obţii rezultate.