Skip to main content

Antrenamente în sala de fitness pentru începători

Занятия в тренажёрном зале для начинающих
Antrenamente în sala de fitness pentru începători

Programul antrenamentelor fitness pentru începători la Maxfitness este elaborat în baza datelor, obţinute după testarea la analizatorul japonez al compoziţiei corpului "Tanita", după măsurări şi anchetarea clientului. Desfăşoară testarea fitness un antrenor, iar aceasta este inclusă în costul abonamentului.

Antrenorul va studia datele obţinute, te va ajuta la trasarea scopului şi va alcătui un program eficient de fitness pentru începători. Primul antrenament la fel este inclus în preţ, dar noi recomandăm încă cel puţin 10 antrenamente cu antrenor personal, care te va învăţa să însuşeşti aparatele multifuncţionale şi tehnica de executare a exerciţiilor şi va corecta programul ţinând cont de specificul organismului tău.

Dacă nu eşti gata să te antrenezi cu un personal trainer de 3 ori pe săptămână, atunci antrenează-te cu el o dată pe săptămână, iar de două ori antrenează-te de sine stătător, atunci 10 antrenamente vor fi suficiente pentru 2,5 luni şi fitness programul pentru începători va fi corectat şi adaptat permanent la necesităţile tale.

Bineînţeles, te poţi antrena şi de sine stătător, însă ţine minte că antrenamentele pentru începători nu trebuie să fie complicate - lucrează cu propria greutate sau cu greutăţi minime. Fitness programul pentru începători trebuie să includă exerciţii pentru toate grupurile de muşchi, nu uita să faci încălzirea şi exerciţiile de după antrenament şi ai grijă de tehnică. 
 

 

 

ÎNCĂ NU SUNTEȚI SIGURI CE SĂ ALEGEȚI?

Sunați-ne și vă vom ajuta să alegeți cel mai potrivit abonament pentru necesitățile dvs.!

060 400 700

 

 

 

 

13 noiembrie
Sună