Noutățile clubului
28 Decembrie
Max Fitness в очередной раз подтвердил звание одного из лучших фитнес центров столицы.
Mai multe
29 Septembrie
TRX (Total Resistence eXercise) este un sistem de exerciții bazate pe suspensie, care lucrează la întărirea anduranței, a agilității și a rezistenței corporale prin folosirea unui kit care te menține suspendat.
Mai multe
4 Septembrie
Începeți weekend-ul corect!Pe 8 septembrie, sâmbătă, Max Fitness vă invită la o sesiune de antrenament Pilates gratuită, care va avea loc pe poiana verde a parcului pitoresc Dendrariu.
Mai multe
28 Mai
Masajul are un efect benefic asupra organismului și te ajută să scapi de dureri, dar și de multe alte probleme legate de sănătate. Ce tip de masaj alegi? MaxFitness propune câteva opțiuni de masaj eficient, care îți va menține corpul sănătos, iar silueta - subțire.
Mai multe
18 Mai
Considerați că masajul este necesar doar atunci când rănile și supraantrenamentele nu pot fi evitate, când apar dureri musculare și orice mișcare creează disconfort? În acest sens, am pregătit un articol, pe care merită să-l citești!
Mai multe
27 Aprilie
Pilatesul este format din ședințe de exerciții intense, delicate cu articulațiile, ce necesită controlul musculaturii abdominale și simțul echilibrului, coordonate permanent cu respirația.
Mai multe
28 Decembrie
Dragi copii și părinți! MaxFitness și Kids Club Maxy Mouse vă invită la cea mai veselă petrecere de revelion
Mai multe
13 Noiembrie
Antrenamente în sala de fitness pentru slăbit. Alcătuirea programului eficient pentru slăbit la Maxfitness după testarea fitness cu garanţia rezultatului.
Mai multe
13 Noiembrie
Antrenamente în sala de fitness pentru femei. Alcătuirea complexului eficient de exerciţii la sala de fitness pentru femei la Maxfitness după testarea fitness cu garanţia rezultatului.
Mai multe
13 Noiembrie
Antrenamente în sala de forţă pentru începători. Alcătuirea complexului eficient de exerciţii la sala fitness pentru începători la Maxfitness după testarea fitness cu garanţia rezultatului.
Mai multe
1 Septembrie
E timpul sa revii la sport! Max Fitness te invită la maratonul de toamnă, care va avea loc în aer liber, parcul Afgan.
Mai multe
18 Iulie
Dedicați-vă dimineața de sâmbătă a armoniei corpului și a sufletului - veniți la lecția gratuită de Pilates, care va avea loc pe 25 august Dendrariu. Aerul proaspăt, natura frumoasă și o companie bună garantează starea de spirit excelentă. Ne întâlnim la ora 10:30 la intrarea principală la Dendrariu.
Mai multe
14 Iunie
Clubul Max Fitness și-a sărbătorit ziua de naștere! Administrația clubului, cei mai fideli clienți și toți pasionații de sport au marcat 7 ani de activitate la o petrecere de zile mari. 
Mai multe
14 Iunie
MaxFitness și Kids'Club MaxyMouse au dat o petrecere spectacoasă pentru picii pasionați de sport, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.
Mai multe
5 Mai
De Ziua Copilului, fiecare părinte vrea să-i organizeze o zi memorabilă piciului său.
Mai multe
4 Decembrie
Antrenamentele de grup pot fi frecventate chiar și de către începători.
Mai multe
12 Mai
Chiar și în timpul rutinei zilnice este loc pentru vacanță și bună dispoziție.
Mai multe
5 Mai
Vești bune pentru boxerii profesioniști și fanii acestui tip de sport.
Mai multe
16 Octombrie
Te așteptăm în ospeție pe 19.11.17, de la 10:00 până la 18:00. Înregistrări la tel.: ‎‎06040070.
Mai multe