Standard all full
CARD
1 An

Program:
7:00 - 23:00 ( Luni-Vineri )
9:00 - 22:00 ( Sîmbăta și Dumincă )

Standard off peak
CARD
1 An

Program:
7:00 - 18:00 ( Luni-Vineri )
9:00 - 22:00 ( Sîmbăta și Dumincă )

1 month all full
CARD
30 zile

Program:
7:00 - 23:00 ( Luni-Vineri )
9:00 - 22:00 ( Sîmbăta și Dumincă )

1 month off peak
CARD
30 zile

Program:
7:00 - 18:00 ( Luni-Vineri )
9:00 - 22:00 ( Sîmbăta și Dumincă )

30 visits all full
CARD
30 Vizite

Program:
7:00 - 23:00 ( Luni-Vineri )
9:00 - 22:00 ( Sîmbăta și Dumincă )

30 visits off peak
CARD
30 Vizite

Program:
7:00 - 18:00 ( Luni-Vineri )
9:00 - 22:00 ( Sîmbăta și Dumincă )

30 visits lunch
CARD
30 Vizite
  • Program:
  • 10:00 - 14:00 ( Luni-Vineri )
  • 9:00 - 22:00 ( Sîmbăta și Dumincă )
24 visits weekends
CARD
24 Vizite

Program:
9:00 - 22:00 ( Sîmbăta și Dumincă )

1 day all full
CARD
o zi

Program:
7:00 - 23:00 ( Luni-Vineri )
9:00 - 22:00 ( Sîmbăta și Dumincă )

Morning
CARD
30 Vizite

Время посещения:
7:00 - 13:00 (Luni-Vineri)
9:00 - 22:00 (Sîmbăta și Dumincă)

Lunch
CARD
1 An

Время посещения:
10:00 - 14:00 ( Luni-Vineri )
9:00 - 22:00 ( Sîmbăta și Dumincă )

Cum să cumperi abonament la clubul de fitness şi să nu plăteşti prea mult 

Preţul abonamentului la clubul de fitness depinde de trei parametri: ora la care vei putea veni la antrenamente, durata cardului de membru al clublui şi numărul de antrenamente incluse. 

Cum preţul abonamentului la clubul de fitness depinde de ora la care frecventezi

Cel mai mare preţ pentru abonament la clubul de fitness este atunci, când poţi veni la antrenament la orice oră când este deschis clubul. Acest tip de antrenament este potrivit pentru persoanele cu grafic de lucru nereglementat - dacă vei avea posibilitatea de a veni la antrenament atât dimineaţa, cât şi seara, vei rata mai puţine antrenamente. La Max Fitness acest tip de abonament se numeşte Standard All Full.

Dacă ştii că vei veni la antrenament doar în prima jumătate a zilei, atunci îţi recomandăm să cumperi abonament la clubul de fitness cu restricţie de timp. La Max Fitness acest tip de antrenament se numeşte Standard Off Peak. Standard Off Peak este mai ieftin decât Standard All Full și vă permite să vă antrenați în timpul săptămânii de la 7:00 până la 18:00 și în weekend – în toate orele de activitate a clubului. Economia nu este singurul avantaj al abonamentului cu restricţie de timp. În prima jumătate a zilei cluburile de fitness sunt mai puţin aglomerate - majoritatea aparatelor multifuncţionale sunt libere, iar instructorii programelor de grup acordă mai multă atenţie.

Cum preţul abonamentului la clubul de fitness depinde de durata cardului de membru

Când decizi să cumperi un abonament la clubul de fitness pentru un an, atunci obţii cel mai mic preţ la abonamentul de fitness pentru o lună. De obicei, cluburile de fitness propun de a cumpăra un card de membru pentru un an, jumătate de an, trei luni sau o lună - cu cât mai mică este valabilitatea cardului de membru al clubului, cu atât mai scumpă este o lună de antrenament. Prin urmare, abonamentul de fitness pentru o lună raportată la un an este mai scump. Însă există situaţii când recomandăm de a cumpăra anume un abonament pe termen scurt, dacă doreşti să te convingi că clubul de fitness ţi se potriveşte sau te vei afla în ţară cel mult o lună. Max Fitness oferă două tipuri de abonamente în funcție de termenul de valabilitate: pentru un an şi pentru o lună. Fiecare abonament poate fi nelimitat (All Full) și limitat în timp (Off Peak).

O altă modalitate de a cumpăra abonament la clubul de fitness şi de a face economie este să plăteşti doar pentru antrenamentele pe care le frecventezi. Nu toate cluburile de fitness oferă această posibilitate, însă Max Fitness propune acest tip de abonamente - ai putea să procuri 12 sau 8 antrenamente, iar acest abonament este mai ieftin, decât abonamentul fitness pentru o lună. Şi aici există opţiuni: se pot cumpăra antrenamente cu vizite conform sistemului All Full (cu posibilitatea de a frecventa la orice ore de lucru ale clubului) sau antrenamente conform sistemului Off Peak (cu restricţie de timp). Acest tip de abonamente se recomandă persoanelor, care se antrenează de două sau trei ori pe săptămână. Totodată, acest tip de abonament este avantajos pentru persoanele, care doresc să cumpere un abonament la sala de sport, dar nu planifică să frecventeze antrenamentele de grup.

Cum preţul abonamentului la clubul de fitness depinde de numărul de servicii

Cu cât mai mare este clubul de fitness, cu atât mai multe opţiuni are clientul la alegerea cardului de membru al clubului. De exemplu, dacă clubul de fitness are o piscină, cel mai probabil ai posibilitatea să cumperi abonamentul la sala de sport şi la programele de grup fără acces la piscină. Acest tip de abonament este mult mai ieftin decât cardul de membru, care oferă posibilitatea de a beneficia de toate serviciile clubului. Însă dacă îţi place înotul şi eşti sigur că vei frecventa zona aqua cel puţin în zilele de odihnă, atunci îţi recomandăm să procuri un card de membru cu drepturi depline.  

Cum ai putea să plăteşti şi mai puţin pentru abonamentele fitness 

Găseşte-ţi parteneri! Numeroase cluburi de fitness oferă reducere la abonamentele fitness dacă procuri câteva carduri de membru concomitent. Acestea ar putea fi carduri de membru de familie (la procurarea acestui tip de abonamente fitness preţul va fi redus, dacă vei confirma gradul de rudenie) sau carduri de membru corporative. 

La Max Fitness există posibilitatea de a cumpăra un abonament fitness pentru clienţi corporativi. Unele companii plătesc complet aceste abonamente pentru angajaţi, iar altele retrag lunar această sumă din salariu, ceea ce este comod, acesta fiind de fapt un credit fără dobândă.

Aşadar, de ce trebuie să ţii cont atunci când alegi un abonament fitness: 

1.    Cât timp vei sta în ţară. 
Dacă intenţionezi să stai în ţară doar o lună, îţi recomandăm să cumperi abonament fitness pentru o lună. Acest tip de abonament este oportun inclusiv pentru cei care doresc să se asigure că clubul de fitness este potrivit pentru el.

2.    La ce oră planifici să vizitezi clubul de fitness.
Abonamentele cu restricţie de timp sunt mai ieftine decât abonamentele, care permit să te antrenezi la orice oră. Dacă ai posibilitatea de a te antrena dimineaţa, nu plăti mai mult. 

3.    Ce servicii planifici să foloseşti.
Plăteşte doar pentru serviciile, pe care le vei folosi, dacă nu eşti amator de înot, îţi recomand să cumperi abonament la sala de sport şi să nu plăteşti în plus la clubul de fitness cu o zonă aqua.

4.    Vei frecventa mai des decât trei ori pe săptămână.
Unele cluburi de fitness propun de a plăti nu pentru perioadă, ci pentru antrenamente aparte - atrage atenţia la această posibilitate dacă nu preconizezi să te antrenezi mai des, decât de trei ori pe săptămână. 

5.    Caută parteneri.
Cardurile corporative și de familie sunt mai ieftine - caută parteneri, antrenaţi-vă împreună şi faceţi economie pe abonamentele de fitness.
 

Încă nu sunteți siguri ce să alegeți?

Sunați-ne și vă vom ajuta să alegeți cel mai potrivit abonament pentru necesitățile dvs.!

060 400 700