Skip to main content
Logo Maxfitness

Для заказа абонемента звоните по номеру:

060 400 700

Или оставьте ваши данные и мы перезвоним

MaxFitness

Antrenează-te cu instructorul
 • Васильев георгий
  Gheorghe Vasiliev
  Antrenor personal
  Studii: absolvent al Institutului Național de Cultură Fizică și Sport, or. Chișinău, divemaster PADI, absolvent al cursurilor de antrenori personali sub conducerea lui A. Gorea, participant al convențiilor internaționale de fitness și al seminarelor desfășurate de D. Smirnov și R. Upmanis. Elev al Școlii sportive pentru copii și tineret, or. Chișinău. Experiență de muncă în domeniul fitnessului – 9 ani.
 • Ротарь Юрий
  Rotari Iurii
  Antrenor personal
  Studii: absolvent al Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, Facultatea de educație fizică. Multiplu campion la competiții internaționale, candidat în maeștri ai sportului la atletică ușoară. Participant al convențiilor internaționale de fitness și al seminarelor desfășurate de D. Smirnov și R. Upmanis. Experiență de muncă în domeniul fitnessului – 5 ani.
 • Стропша марчел
  Marcel Stropșa
  Antrenor personal
  Studii:  absolvent al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport, or. București Masterat „Fitness și performanță motrică”. Categoria 1 juniori la volei, multiplu medaliat al competițiilor de volei din România. Participant al convențiilor internaționale de fitness, cursuri TRX, training funcțional în sporturile de echipă.
 • Дьяченко Сергей
  Diacenco Serghei
  Antrenor personal
  Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport (USEFS) Licență: Kinetoterapie (reabilitare fizică) (studii la zi) Master: Facultatea de Sport (tehnologia antrenamentelor sportive) Universitatea "Dunărea de Jos", orașul Galați, România, Facultatea de Kinetoterapie (studii cu frecvență redusă) Experiență de muncă în calitate de instructor – 4 ani (din anul 2014) Toată viața și-a dedicat-o sportului. A făcut înot la universitate și a jucat baschet.
 • Тэнасе Виталий.
  Tănase Vitalii
  Antrenor personal
  Antrenor personal certificat. Absolvent al Universității de Stat de Educație Fizică și Sport. Maestru în sport la TAEKWONDO ITF. Campion al Republicii Moldova la TAEKWONDO. Medaliat al Țărilor Balcanice. Participant al convențiilor internaționale Planeta Fitness, CIF Moldova.
 • Voloc Aliona
  Voloc Aliona
  Antrenor personal
  A absolvit USES (Universitatea de Stat de Cultură Fizică și Sport) și a participat la concursuri de lupte libere pentru femei. A participat la cursurile de pregătire funcțională ale lui Ralph Upmanius. A lucrat la Profitness, Z sport. Experiență sportivă 4 ani.
 • Golomoz Valeria
  Golomoz Valeria
  Antrenor personal
De ce anume max fitness?

Încă nu sunteți sigur că Max Fitness este clubul ideal pentru dvs.?

Noutățile clubului
4 Septembrie
Începeți weekend-ul corect!Pe 8 septembrie, sâmbătă, Max Fitness vă invită la o sesiune de antrenament Pilates gratuită, care va avea loc pe poiana verde a parcului pitoresc Dendra...
1 Septembrie
E timpul sa revii la sport!  Max Fitness te invită la maratonul de toamnă, care va avea loc în aer liber, parcul Afgan. 15 septembrie, sâmbătă, teașteptă câteva ore de e...
18 August
Dedicați-vă dimineața de sâmbătă a armoniei corpului și a sufletului - veniți la lecția gratuită de Pilates, care va avea loc pe 25 august Dendrariu. Aerul proaspăt, natura frumoas...
14 June
MaxFitness și Kids'Club MaxyMouse au dat o petrecere spectacoasă pentru picii pasionați de sport, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.
 • Am 2 antrenamente deja si pot spune ca e tare fine sala de forta !!! Au aparate bune, mereu curat, ventilare, tot ce trebuie pentru o sala de forta de nota 10... PS. da si personal dragut
  Victor
 • Îmi place aproape totul. De la recepție la vestiare. Raportul preț-calitate este cel mai bun (am studiat propunerile mai multor cluburi). Sala de forță și kinesis sunt minunate. Manageri competenți. Instructori atenți și responsabili în relație nu doar cu cei care fac sport individual, dar cu toți cei din sală, care au nevoie de sfaturi sau de ajutor. Fetele de la recepție, de la barul sport și chiar personalul tehnic sunt foarte prietenoși. În general, atmosfera este foarte prietenoasă și inspirată.
  Ecaterina
 • O sală extraordinară! Îi mulțumesc lui Vitalii pentru atitudinea excelentă față de clienți.
  Alexandru
 • În sală este o varietate mare de programe de grup, instructori foarte atenți și binevoitori, adevărați profesioniști, sunt foarte mulțumită!
  Dașa
 • Cel mai bun raport preț-calitate.
  Aliona

Maxfitness este un fitness club din Chişinău, situat în sectorul Râşcani, comod şi tehnologic.
 
Fitnessul în Chişinău este comod de practicat în cluburile, amplasate în apropiere de casă sau serviciu, de aceea, dacă locuieşti sau lucrezi în sectorul Râşcani, vino la o excursie la Maxfitness.
 
Designul de interior la Maxfitness se deosebeşte avantajos de cel de la alte fitness cluburi din Chişinău. Finisaj din lemn, geamuri panoramice, lumină naturală, flori vii, toate aceste detalii fac antrenamentele la Maxfitness maximal de confortabile.
 
Sala de antrenamente şi sala pentru programele de grup
sunt dotate cu aparate multifuncţionale profesionale ale companiei italiene "Technogym", care de mai bine de 30 de ani proiectează echipamente sigure ţinând cont de specificul corpului. Pentru fitness cluburile din Chişinău la Maxfitness este amenajată o zonă cardio neobişnuit de spaţioasă, chiar şi în orele de vârf se va găsi loc pentru orice doritor pe banda de alergări. Încă o zonă rar întâlnită în sălile de sport din Chişinău este zona cu aparate multifuncţionale KINESIS, destinate pentru persoanele cu dizabilităţi.
 
De asemenea, la Maxfitness veţi găsi o cafenea fitness, un solar, saună şi cabinet de masaj. Aici sunt toate cele necesare pentru a vă atinge scopul antrenamentelor şi a menţine rezultatele.